Ahlgrens bilar <3




Jag saknar dig,
Puss!


Någon gång förra veckan

A: Ska du inte skriva något? 
M: Nej, varför? Jag kommer inte ens ihåg vilken dag det var.
A: Men skriv typ, dagarna här i London går så fort. Imorgon ska vi till Svenskbutiken. 

Okej, dagarna här i London går så fort och imorgon ska vi till Svenskbutiken! 
Jag ska köpa:
Chips
Ballerina Kladdkaka
Kaviar
Bea-sås
Snabbmakaroner
Falukorv 
mm. 
Och sen ska jag övertala A att det är asgott och asbra med falukorv o snabbmakaroner till lunch!


Btw, så har Alex fått jobb på Harrods som leksaksdemonstratör(?) Hur många får betalt för att leka hela dagarna? Okej, det är väll i stort sätt det mitt jobb går ut på med... Men ändå! 

Jag  besökte Harrods i förrgår. 
Mathallarna är inte att leka med, nope! Särskilt inte chokladavdelningen, ojojoj... 






















Innan 8 Oktober

Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Alex har bland annat fått 2 nya medlemmar till vårt Londoncrew, Louise och Karl, och dessutom är en tredje person är påväg, Niklas, som kommer befinna sig i fina staden om drygt en vecka. Eftersom minnet är kort så får ni nöja er med lite bilder på vad som hänt den senaste tiden.









Fotbollsmatch tittande på pub, Arsenal - Tottenham 











Eller okej, jag kan berätta lite kort om min födelsedag! Mormor ringde och väckte mig klockan åtta, vilket resulterade i en väldigt glad och nöjd, men trött Madde som sedan hann somna om i några minuter innan 3 små söta barn kommer instamplande och utropande: Happy birhtday Madeleine! (eller Madam som minstingen säger) med ett kuvert i handen! Jag fick grattiskramar, tre fina födelsedagsteckningar, brownies och ett presentkort på Topshop av min fina aupairfamilj! Sen hoppade jag snabbt upp ur sängen och öppnade paketet och kuvertet ifrån Sverige som legat och väntat på skrivbordet och fått mig känna som en förväntansfull 5-åring i två dagar, däri låg det mysiga kläder, ett kort från familjen och ett brev från Alice. När halva dagen hade gått damp det ner ytterligare ett brev till mig, den här gången var det farmor och farfars tur att gratta! 

När jag hade jobbat klart för dagen åkte jag och Alex till Camden och åt 4-rätters på den kambodjanska restaurangen Lemongrass, vilket var sjukt lyckat! Vi åt massa god mat i 3 timmar, sen var det dags att möta upp Karl och Louise för pub- och barhäng innan en nöjd och glad 19 åring tog tuben hem till sig igen!  


Lite födelsedagsbilder

















 


RSS 2.0